Witte tanden behandeling

Veilige behandeling
Een whitening-behandeling bij mij in de salon heeft geen enkele nadelige effecten op je gebit. Als je bij mij een behandeling ondergaat, dan is deze gegarandeerd veilig. Ik besef heel goed dat het mooier maken van je gebit vooral leuk moet zijn en je hier later zeker geen spijt van wilt krijgen. Want wie wil er nu een wit maar ongezond gebit? Daarom neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor een uiterst veilige behandeling waarvan je zowel op de korte als op de lange termijn geen enkel nadelig effect zult ondervinden.

Materialen
In tegenstelling tot vele tandartspraktijken, waar wordt gebleekt met een whitening-gel met  waterstofperoxide, kan ik gevoeligheid tijdens of na de behandeling helemaal uitsluiten. Dit omdat wij werken met een peroxide-vrije gel die natuurlijke stoffen, zoals natriumbicarbonaat (ofwel baking soda) bevat. Bij mij in de salon weet je zeker dat je tandglazuur niet wordt aangetast en dat je geen last zult krijgen van bijvoorbeeld irritatie aan je tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen.

De PH-neutrale (PH 7) materialen waar wij uitsluitend mee werken, zijn onschadelijk voor de tanden en veilig voor de rest van het lichaam. Zo zijn onze materialen niet giftig en komt er alleen zuurstof en water vrij bij een behandeling. Dit zijn enkel lichaamseigen stoffen.

Plasmalamp
Dankzij een ingebouwde infrarood-filter en een lichtfrequentie die volledig buiten het UV-spectrum ligt, zendt de plasmalamp die ik gebruik geen warmte of UV-licht uit. Het licht van mijn plasmalamp is volledig veilig voor uw gebit en de rest van uw mond of lichaam.
 
Prijs
De behandeling kost € 99,-.
De behandeling duurt ongeveer een uur. Met het op en af halen van de gel en 2 x maal 20 minuten onder de lamp.
Behandeling worden alleen verricht door Mariëlle Joosten.

img-sidebarR
random2
random3
random4
random5

Afspraak maken

Bel mij op 071-5150143 of kom gewoon eens binnen lopen.
De openingstijden

Direct online een afspraak maken